Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Ring i dag på 75 61 60 22

Restaurant

Vil du forkæle dig selv og dine smagsløg for en aften i Østjylland? Vi sætter rammerne for den perfekte aften ude her på Hotel Danica med vores gourmet restaurant i hjertet af Horsens. Vi tilbyder en restaurant i international topklasse, der kan give gastronomisk forkælelse til dig og din partner, din familie eller fx til en vigtig forretningsmiddag – til både frokost og aften.

På Hotel Danica her i Horsens har vi også selskabslokaler, så du kan holde fest og få mad fra vores gourmet restaurant. Vi kan lave en individuel menusammensætning ud fra dine ønsker og budget, eller du kan vælge en af vores spisesteds mange buffeter og menuer.

Her på siden kan du læse mere om:

  • De friske råvarer og dygtige kokke i vores restaurant
  • Vores varierede a la carte udvalg til frokost og aften

Er du klar til en lækker frokost eller middag på gourmet restaurant i Horsens? Du kan ringe og bestille bord på telefon: 75 61 60 22 eller sende en mail: info@hoteldanica.dk

Få lækker mad af friske råvarer på vores gourmet restaurant i Horsens

Sætter du pris på friske råvarer i din mad? På Hotel Danicas gourmet restaurant i Horsens har vi faglærte kokke, som lægger vægt på at anvende friske råvarer. Vi bruger desuden årstidens grønt, hvilket ikke alene sikrer, at de er friske, men det er også klimavenligt. Hvis du holder en familiefest eller firmaevent hos os, er vores kokke kendte for at være meget behjælpelige med idéer og menuforslag, som matcher årstiden og forskellige temaer.

Du behøver derfor ikke være bange for, at der bliver gået på kompromis med maden til hverken den romantiske parmiddag, fødselsdagsfesten eller det vigtige forretningsmøde, hvis du vælger Hotel Danicas gourmet restaurant som dit spisested.

Stort udvalg på Hotel Danicas gourmet restaurant

Søger du en gourmet restaurant til frokost eller aftensmad i Horsens? Eller måske er du på udkig efter et spisested med take away? I gourmetrestaurantens køkken her på Hotel Danica tilbyder vi mange muligheder og tilbereder et stort udvalg af retter i forskellige stile. Fx laver vi alt fra buffeter – både i og ud af huset over 7-retters franske gourmetmenuer til klassisk, dansk mad. Hver dag er der et stort, klassisk udvalg af frokostretter fra vores a la carte kort foruden tre forskellige størrelser af smørrebrød. Om aftenen kan du fra vores a la carte vælge mellem store gourmetoplevelser og fx enkle, gode grillsteaks.

Ring til os og bestil bord til din næste frokost eller aftenens middag på 75 61 60 22 eller kontakt os på mail: info@hoteldanica.dk. Du kan også kombinere dit restaurantbesøg med en overnatning på vores hotel.