Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Ring i dag på 75 61 60 22

Nyheder

Nyhedhotel (1)"Danmarks dygtigste tjenerlever hedder Nadia Potempa og Michelle T. Andersen og de serverer for dig på Restaurant Over Middel 

Det var første gang, de stillede op til noget som helst, men hvis resultatet af DM for tjenerlever er en målestok, så bør Nadia Potempa og Michelle T. Andersen stille op noget oftere.

Mandag var makkerparret fra Restaurant Over Middel i Horsens nemlig selv langt over middel og tog guldmedaljerne ved DM for tjenerelever på fødevaremessen Foodexpo i MCH Messecenter Herning.

- Det er ret vildt – jeg var til min første vinsmagning i tirsdags, og nu har vi vundet det her. Det er overvældende, sagde Nadia bagefter, og Michelle kaldte det ’vanvittigt’ og ’uvirkeligt’.

- Vi har knoklet for det, og vi har nærmest boet sammen det sidste stykke tid. Nu skal vi nyde det, sagde hun.

På andenpladsen kom holdet fra Kold College Odense, Ronnie N. Pedersen fra Falsled Kro og Rasmus Brink fra Kok og Vin. Hotel- og Restaurationsskolen i København tog 3. pladsen med Lars Said Korby fra Restaurant NOMA og Cathrine Brochorst fra Restaurant Kong Hans.

Eleverne dystede dagen igennem i disciplinerne borddækning, øl og ost, forklaring af vinvalg og mix af cocktail, inden finalemiddagen skulle serveres – to menuer, som i samarbejde med køkkenet blev serveret for to borde med i alt seks personer. Modtagelse af gæster og udarbejdelsen af menukort var også en del af konkurrencen.

DM for tjenerelever blev arrangeret af HORESTA og 3F."